juli 04 2019 0Comment

Schoonmaken zonder te vervuilen met het biolabel van Home Cleaning Services

In een tijdperk waar ecologie een steeds grotere rol in ons leven speelt, is een groen uitgangspunt belangrijk. Daarom kiest het milieubewuste Home Cleaning Services voor natuurlijke producten. Schoonmaken zonder te vervuilen was al een van onze waarden, voortaan is het ook ons motto. 

Schoonmaken zonder te vervuilen met …

Honderden huishoudelijke producten bevatten giftige stoffen. Sommige zijn schadelijk, andere zelfs dodelijk. Om goed schoon te maken, is het gebruik van die chemische producten bovendien niet altijd nodig. Bio werkt evengoed!

Samenwerken met een onderneming met deze ethiek was dus een ideale oplossing. Dat deed Home Cleaning Services dan ook door een partnerschap aan te gaan met de onderneming Green Line. Een team van professionals ontwikkelde vervolgens drie volledig verschillende maar veelzijdige producttypes.

Window cleaner

Dit product is ontwikkeld voor een milde reiniging van alle glanzende oppervlakken zoals ramen, vitrinekasten, porselein, computerschermen en zoveel meer zonder strepen of sporen achter te laten.

Window Cleaner bevat geen chemische bestanddelen. Het is biologisch afbreekbaar, zonder siliconen en zonder ammoniak.

Green top descaler sani rfu

Dit product is bestemd voor het onderhoud van sanitair, leidingen, faience- en zelfs inoxoppervlakken. Dankzij de antikalkwerking krijgen email en kranen hun oorspronkelijke glans terug.

Het product heeft niet alleen een aangename geur, het houdt ook vieze geurtjes tegen dankzij de werking van de biosurfactanten.

Biosani + rfu

Biosani bestaat, net als de twee andere producten, uit 100% biologisch afbreekbare bestanddelen. Het wordt gebruikt voor alle wasbare oppervlakken. Het is geschikt voor de reiniging van onder meer de badkamer, tapijten, stoffen en vloeren. Het bestrijdt ook vieze geurtjes.

Die drie ecologisch verantwoorde onderhoudsproducten zijn beschikbaar via de diensten van Home Cleaning Services of op bestelling. Het gebruik van dergelijke producten vermindert het risico op nadelige effecten voor de planeet, maar eveneens voor de gezondheid. Laten we niet vergeten dat de aarde de mens niet nodig heeft, maar wel andersom!

1titredesservices

Write a Reply or Comment