Wie zijn we

Onze afdeling 1 Titres des Services is als erkend dienstenchequebedrijf sinds 2005 in alle Brusselse gemeenten en in Waals- en Vlaams-Brabant actief.

De afdeling maakt deel uit van Home Cleaning Services, een groep die in 1971 in Brussel is opgericht.

Na verloop van tijd breidde Home Cleaning Services zich uit, eerst in België en vervolgens in het Groothertogdom Luxemburg.

We zijn een onmisbare speler geworden voor de gerichte schoonmaak en de schoonmaak voor onderhoud en herstel, zowel voor bedrijven als voor particulieren.

We zijn gespecialiseerd in de schoonmaak van kantoren, winkelruimtes, ziekenhuizen en gemeenschappelijke ruimtes in woongebouwen.

We voeren ook losse werkzaamheden uit voor professionals en particulieren zoals de reiniging van tapijten, meubelstoffen en de schoonmaak voor/na een verhuizing.

Onze 45 jaar ervaring en onze trouwe klanten hebben ervoor gezorgd dat we konden blijven groeien en dat we een volledig pakket facilitydiensten kunnen aanbieden.

Die diensten worden onder hetzelfde dak ondergebracht en per type in onze verschillende dochterondernemingen gegroepeerd. U geniet dus een all-informule met slechts één aanspreekpunt (Single point of contact – SPOC).

ONZE MERKEN

Home Cleaning Services - Société de  nettoyage de bureaux et maison

De schoonmaakspecialist voor kantoren, winkelruimtes, ziekenhuizen en gemeenschappelijke ruimtes in woongebouwen. Deze afdeling voert ook losse werkzaamheden uit voor professionals en particulieren zoals de reiniging van tapijten, meubelstoffen en de schoonmaak voor/na een verhuizing.

Housekeeping & Cleaning Services - société nettoyage d'hôtels

Een activiteit die volledig voor hotels bestemd is. We bieden onderhoudsdiensten en een dienstverlening op maat (of op vraag) aan. Deze afdeling biedt oplossingen aan voor het onderhoud van uw vestiging, beheert de minibars en de amenities, stelt uw onthaalpersoneel aan of verzorgt uw ontbijt.

1 titre des services - agence titres-services Bruxelles et alentours

Deze afdeling zorgt voor de schoonmaak van uw woning, de was, de strijk of de bereiding van maaltijden met dienstencheques. We bedienen ruim 1.000 klanten met meer dan 200 betrouwbare en uiterst bekwame huishoudhulpen.

Handy Belgium - société petits et grands travaux - hommes à tout faire

Deze afdeling voert contractueel of tijdelijk kleine en grote werkzaamheden uit bij particulieren of in bedrijven. Onze professionals beantwoorden aan al uw behoeften, van loodgieterij en schrijnwerk tot schilderwerkzaamheden.

Hospitality Management & Facility Services - conciergerie pour entreprises et particuliers

Deze afdeling groepeert alle activiteiten in verband met het facilitymanagement, het onthaal van uw klanten en het welzijn van uw werknemers. We stellen u eveneens een b2b en b2c conciërgedienst ter beschikking. We staan in voor het onthaal, het postbeheer, de aankoop van kantoorbenodigdheden, de organisatie van uw vergaderzalen, de catering en leggen uw personeel en uw klanten in de watten.

We hebben ons succes voornamelijk te danken aan een luisterend oor, teams die elkaar aanvullen, de professionaliteit van onze medewerkers en de zin om ons werk goed te doen.

We stellen uiterst bekwame huishoudhulpen voor u ter beschikking. We beschikken namelijk over ruim 200 huishoudhulpen die jaarlijks worden opgeleid om een onberispelijke kwaliteit te bieden.

Bovendien geloven we graag in de voordelen van een gemengd en multicultureel team. Ons uitvoerend personeel is samengesteld uit mannen en vrouwen met een verschillende afkomst en spreekt verschillende talen. Ze hebben elk hun eigen schoonmaaktechnieken en organiseren elk hun werk op hun eigen manier.

Ons kaderpersoneel biedt op zijn beurt graag zo snel mogelijk een antwoord op al uw vragen.

We staan u graag te woord in het Nederlands, Frans, Engels, Spaans en Portugees.

Een huisvrouw met dienstencheques?