Kwaliteit & Veiligheid

KWALITEIT

We weten hoe moeilijk het is om de juiste persoon te vinden die uw huis in alle bescheidenheid net houdt. Daarom verbinden we ons ertoe:

  • Een strenge aanwervingsselectie toe te passen. Ons personeel wordt zorgvuldig aangeworven op basis van de beste referenties en werkt in de meeste gevallen al meerdere jaren in onze onderneming.
  • Het uitvoerend personeel en het kaderpersoneel op te leiden. Elk jaar volgen onze huishoudhulpen opleidingen met betrekking tot werkorganisatie, timemanagement, ergonomie en strijktechnieken
  • Het personeelsverloop te beperken.
  • Controlebezoeken uit te voeren.
  • Uw huishoudhulp gemotiveerd te houden.

 

Die methode werpt vruchten af. Onze klanten blijven trouw, waardoor we op een serene en doordachte wijze kunnen groeien.

We geloven ook dat ons lidmaatschap bij de Algemene Belgische SchoonmaakUnie een troef voor de uitvoering van ons vak betekent.

VEILIGHEID

Om uw veiligheid en die van onze werknemers te garanderen, hebben al onze personeelsleden een contract van onbepaalde duur. Ze werken volledig wettelijk bij u en zijn verzekerd in geval van arbeidsongevallen of schade aan uw bezittingen.

Bovendien beschikt elke werknemer over het nodige veiligheidsmateriaal, namelijk een schort, handschoenen en antislipschoenen.

CERTIFICATEN

ugbn

LID VAN DE U.G.B.N

écoresponsable

ECOLOGISCH VERANTWOORD